250px-Edie_sedgwick1966.jpg

Heii vaan kaikille! Tervetuloa blogiini, joka tosin on vasta aivan alkuvaiheessa. Ja hyvää pääsiäistä, kun sekin vielä on. Ehkäpä juuri sen takia päätin perustaa blogin just nyt, kun on paljon aikaa suunnitella ja tuunailla tätä. Varmaan olisi ihan hyvä kertoa jotain ittestäni ja jutuista, jotka minua kiinnostaa. No ensinnäkin niin lähellä sydäntä kuin olla ja voi on kaiken maailman vaatteet, asusteet ja kenkulit ynnä muut kauniit ja ei-niin-kauniit asiat. Varmaan ihan selvä juttu, ja tämän blogin olisikin jollain tavoin tarkoitus rakentua tyyliblogiksi. Muotiblogi on liian... kahlitseva nimike. 

Tykkään kierrellä kirppiksiä ympäri kaupunkeja ja teenkin usein hyviä löytöjä halvoilla hinnoilla, viimeaikaiset reissut tämän peräkylän kirppiksiin eivät tosin ole olleet kovin tuottavia. Jaa minkä peräkylän? No, porvoon pikkukaupungin, jota vihaan niin paljon kuin jotain paikkaa voi varmaan vihata ja siihen on paljon syitä; yksi on se, että täällä on niin vähän asukkaita ja jokaisen vastaantulijan naaman on nähnyt aiemmin vähintään viisi kertaa. Kaikki taitavatkin tuntea toisensa pärstän perusteella ja kauhistuttaa sekin että jotkut mummot ovat alkaneet kaduilla moikkailemaan. ~ Sitten toisena voisin mainita sen, että kauppoja on niiiin vähän. Voisin melkeinpä luetella kaikki nuortenvaatekaupat tässä. Ehkä en kuitenkaan viitsi, mutta kismittää hieman kun kaikki hienoimmat vaatteet ovat about ~50 kilometrin päässä tästä metsäkylästä. Helsingissä siis. Oman järkeni säilyttämiseksi onkin ehkä hyvä, että pääsen viikoittain hesaan ja voin hieman do some shopping. ~ Kolmas mainittava juttu on sitten ahdasmielisyys, mikä taitaa olla suurimmalle osalle suomalaisista jonkinlainen kansantauti. Jos tahtoo olla yhtään ''erilainen''(sekä hyvällä että huonolla tavalla), niin heti ihmiset tuijottaa silmät kierossa ja valmiina laukomaan idioottimaisia ja ´oikeita´ mielipiteitään. Totta kai se on sallittua, mutta hei relatkaa nyt vähän!

         Lempikauppoihin lukeutuu mm. se ainoa ja oikea h&m (totajoo...), zara, indiska, topshop... Niitä on niin paljon, ja tuossa niitä 'yleisimpiä'. Kaikenmaailman nettikaupat myös in my heart ja jos teillä olisi tiedossa joitain hyviä, joista voi suomeen tilata niin please tell me!  Ja minkäslaista musiikkia kuuntelen... Vähän kaikkea mitä sattuu radiosta tulemaan ja mihin törmään netissä. Suosikkeihin lukeutuu ainakin amy winehouse. Hänellä on paaljon hyviä kipaleita. Lykke Li - little bit, koukutuin tohon biisiin niin pahasti yhdessä vaiheessa, mutta kiitos hyvän vieroituksen pääsin siitä eroon. Ihan hyvä kappale se silti on, pakko sanoa. Pakko sanoa että tykkään paljon kasveista. Kukat on ihania, mutta valitettavan usein niiden elämänkaari luonani päättyy ennen aikojaan, kiitos hyvän hoidon. Lempiväreihin kuuluu muun muassa musta,valkoinen,harmaa,sininen ja lila. Melko maanläheistä meininkiä, mutta toki kaikki muutkin (melkein kaikki) värit ovat ihania.

So, tässä se oli, eka postaus. Toivon mukaan joku nyt eksyy tavalla tai toisella tänne ja uskaltautuu kommentoimaan! Luvassa on tulevaisuudessa esimerkiksi ostoksia, asuja, julkkiksia ja juttuja ihan vaan elämästä noin yleensä. Palaillaan!

westwood.jpg